Praktisch

Algemeen

Wat is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is hét tweejaarlijks evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Tijdens het evenement zoomen we in op “Samen werken aan de toekomst”. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector. Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Je vindt antwoorden op deze vragen én meer tijdens het A&O fondsen Festival 2022.

Wanneer is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival 2022 heeft een nieuwe datum: van 7 tot en met 10 november kun je elke dag live workshops volgen, waarvan de meeste worden gegeven door collega’s uit de overheidssector.

In welk platform wordt het A&O fondsen Festival uitgezonden?

Het online A&O fondsen Festival vindt plaats in het platform Squares. Je ontvangt voorafgaand aan het festival een mail met de link naar de online omgeving met bijbehorende instructies. 

Voor wie is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Wil je graag samen werken aan de toekomst? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Dan is het A&O fondsen Festival het evenement voor jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Binnenkort maken we het programma bekend. Verwacht een inspirerend programma met een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Onze contactgegevens vind je hier.

Tickets

Is het A&O fondsen Festival gratis?

Het A&O fondsen Festival is helemaal gratis. Deelname aan het A&O fondsen Festival is in principe alleen bedoeld voor personen die onder de cao Gemeenten, cao SGO, cao Waterschappen, cao Provincies of cao Rijk vallen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het A&O fondsen Festival?

Claim hier je ticket voor het online festival.

Hoe kan ik mijn workshopkeuze doorgeven?

Van tevoren aanmelden voor de workshops hoeft niet, maar het is wel handig om te weten welke live sessies je zeker wilt zien.

Ik kan niet meer deelnemen. Wat nu?

Wanneer je verhinderd bent, vragen we je om je af te melden.

In de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt ontvangen vind je een link om je af te melden.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Op deelname aan het A&O fondsen Festival zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.