Wat is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is hét tweejaarlijks evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Voorheen fysiek, twee jaar geleden volledig digitaal en nu hybride vanuit NBC in Nieuwegein. Tijdens het evenement zoomen we in op “Samen werken aan de toekomst”. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector. Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Je vindt antwoorden op deze vragen én meer tijdens het A&O fondsen Festival 2022.

Voor wie is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Wil je graag samen werken aan de toekomst? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Dan is het A&O fondsen Festival het evenement voor jou!

Wanneer is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is op donderdag 8 september 2022.

Is het A&O fondsen Festival gratis?

Het A&O fondsen Festival is helemaal gratis. Maar wanneer je verhinderd bent, vragen we je wel om je af te melden. Doe dit uiterlijk 5 werkdagen van tevoren, anders behouden we het recht voor om kosten in rekening te brengen. Hier lees je meer over onze annuleringsvoorwaarden.

In de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt ontvangen vind je een link om jouw inschrijving te beheren. Of neem contact met ons op zodat wij jouw afmelding kunnen verwerken.

Hoe kan ik mij inschrijven voor het A&O fondsen Festival?

Je kunt hier jouw tickets claimen voor het A&O fondsen Festival op locatie.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin je e-ticket. Het printen van het e-ticket is niet noodzakelijk. Download voor je komst de app van het A&O fondsen Festival op je smartphone met daarin je persoonlijke e-ticket. Deze kunnen wij dan rechtstreeks scannen. Je ontvangt later per mail meer informatie over de app van het A&O fondsen Festival.

Waar is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival vindt plaats in het prachtige NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Hoe ziet het programma eruit?

Op 8 september 2022 om 9.30 uur start het programma in NBC Nieuwegein. Het event duurt tot 16.00 uur. Verwacht interessante sprekers en een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector. Afgewisseld met workshops en netwerkmogelijkheden.

Hoe kom ik bij het A&O fondsen Festival?

Het NBC is gemakkelijk te bereiken met het OV. Met de bus ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Kom je met de auto? Probeer zoveel als mogelijk samen met de auto naar het NBC te reizen, als je toch besluit met de auto te gaan. Goed voor het milieu, wel zo gezellig en als je de kosten deelt nog goedkoper ook. Plan je route via Google Maps. We hebben het adres er alvast ingezet.

Waar kan ik parkeren?

Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s.
 
De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Hoe kan ik mijn inschrijving wijzigen of afmelden?

Je kunt te allen tijde jouw inschrijving aanpassen, workshopkeuzes aanpassen of wanneer je verhinderd bent jezelf afmelden. Doe dit uiterlijk 5 werkdagen voor het festival, anders behouden we het recht voor om € 150,- in rekening te brengen. Je kunt ook een vervanger sturen waarvoor dezelfde annuleringsvoorwaarden gelden.

In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na inschrijving vind je een link om jouw inschrijving te beheren.

Is er een event app?

Ja, je ontvangt hier later per mail meer informatie over. Download voor je komst de app van het A&O fondsen Festival op je smartphone, dan heb je je e-ticket en persoonlijke programma digitaal bij de hand.

Ik wil toch liever online deelnemen, wat nu?

Heb je je aangemeld voor het festival op locatie maar wil je toch liever online deelnemen? Meld je dan eerst af voor het fysieke festival. Dit kan via de link in de bevestigingsmail die je na jouw inschrijving hebt ontvangen. Of stuur ons een berichtje zodat wij jouw afmelding kunnen verwerken.

Let op: afmelden voor het festival op locatie is mogelijk tot vijf werkdagen voor het evenement. Lees hier onze annuleringsvoorwaarden.

Heb je je tijdig afgemeld? Dan kun je hier jouw ticket bemachtigen voor het online festival.

Ik heb een vraag, waar stel ik deze?

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Onze contactgegevens vind je hier.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Op deelname aan het A&O fondsen Festival zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.