Praktisch

Algemeen

Wat is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is hét tweejaarlijks evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Verwacht interessante sprekers en een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector. Afgewisseld met workshops en netwerkmogelijkheden.

Wanneer is het A&O fondsen Festival?

De volgende editie is op donderdag 10 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag.

Voor wie is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Wil je graag samen werken aan de toekomst? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Dan is het A&O fondsen Festival het evenement voor jou!

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Onze contactgegevens vind je hier.

Tickets

Is het A&O fondsen Festival gratis?

Het A&O fondsen Festival is helemaal gratis. Deelname aan het A&O fondsen Festival is in principe alleen bedoeld voor personen die onder de cao Gemeenten, cao SGO, cao Waterschappen, cao Provincies of cao Rijk vallen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het A&O fondsen Festival?

De inschrijving voor het A&O fondsen Festival is nu mogelijk en dat kan hier.

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.