Programma herkansing

Het A&O fondsen Festival 2022 heeft een nieuwe datum. Van 7 tot en met 10 november kun je je een hele week lang laten inspireren door tientallen workshops die gaan over de trends die nú spelen binnen de overheid.

Tijdens het programma kun je over de grenzen kijken wat er bij andere overheidsorganisaties gebeurt. Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Hoe ziet samenwerken in de overheidssector er straks uit? We verzamelen de beste voorbeelden uit de verschillende overheidssectoren voor je zodat je elke dag kunt kiezen uit inspirerende online workshops. Aanmelden voor de workshops hoeft niet, maar wel handig om van tevoren te weten welke sessies je zeker wilt zien.

Binnenkort maken we het programma en de workshops bekend.

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.