Wat is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is hét tweejaarlijks evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Voorheen fysiek, twee jaar geleden volledig digitaal en nu hybride vanuit NCB in Nieuwegein. Tijdens het evenement zoomen we in op “Samen werken aan de toekomst”. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector. Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Je vindt antwoorden op deze vragen én meer tijdens het A&O fondsen Festival 2022.

Voor wie is het A&O fondsen Festival?

Het A&O fondsen Festival is voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Wil je graag samen werken aan de toekomst? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Dan is het A&O fondsen Festival het evenement voor jou!

Wanneer is het A&O fondsen Festival

Het A&O fondsen Festival is op donderdag 8 september 2022.

Is het A&O fondsen Festival gratis?

Het A&O fondsen Festival is helemaal gratis. Maar wanneer je verhinderd bent, vragen we je wel om je af te melden. Zo is er ruimte voor iemand anders om in te schrijven.

In de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt ontvangen vind je een link om jouw inschrijving te beheren. Of neem contact met ons op zodat wij jouw afmelding kunnen verwerken.

Hoe kan ik mij inschrijven voor het A&O fondsen Festival?

Je kunt hier jouw tickets claimen voor het online A&O fondsen Festival.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link om je inschrijving te beheren. Bewaar deze mail goed. Je ontvangt later per mail meer informatie over het online A&O fondsen Festival.

Hoe ziet het programma eruit?

Op 8 september 2022 om 9.30 uur start de liveshow vanuit NBC Nieuwegein. Het programma van het online event duurt tot 12.30 uur. Verwacht interessante sprekers en een kijkje achter de schermen bij organisaties binnen en buiten de sector, afgewisseld met workshops.

In welke online platform wordt het A&O fondsen festival uitgezonden?

Het digitale A&O fondsen Festival vindt plaats in het online platform Squares. Je ontvang later van ons een mail met de link naar de online omgeving met bijbehorende instructies. 

Is er een event app?

Nee. Het digitale A&O fondsen Festival vindt plaats in het online platform Squares.

Hoe kan ik mijn inschrijving wijzigen of afmelden?

Je kunt te allen tijde jouw inschrijving aanpassen, workshopkeuzes aanpassen of wanneer je verhinderd bent jezelf afmelden. Zo is er ruimte voor iemand anders om in te schrijven.

In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na inschrijving vind je een link om jouw inschrijving te beheren.

Ik wil toch liever fysiek deelnemen, wat nu?

Heb je je aangemeld voor het online festival maar wil je toch liever fysiek deelnemen? Meld je dan eerst af voor het online evenement. Dit kan via de link in de bevestigingsmail die je na jouw inschrijving hebt ontvangen. Of stuur ons een berichtje zodat wij jouw afmelding kunnen verwerken.

Let op: aanmelden voor het festival op locatie is mogelijk tot vijf werkdagen voor het evenement.

Heb je afgemeld? Dan kun je hier jouw ticket bemachtigen voor het online festival.

Ik heb een vraag, kunnen jullie mij helpen?

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Onze contactgegevens vind je hier.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Op deelname aan het A&O fondsen Festival zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.